loader image

#Інтерв'ю 25.03.2019

Ресторан Sea Grill

Старший адміністратор ресторану Sea Grill Іван Шахов про відкриту кухні, пивоварні і кращому вигляді в Одесі

Про кухню
Наш ресторан є європейську кухню, основа якої – страви на грилі. Ви можете замовити рибу, м’ясо та інші морські делікатеси, які наш кухар вам приготує на відкритому грилі з видом на море.

Раджу звернути увагу на вітрину зі свіжої рибою – камбала, скумбрія, дорадо, сібас, осетрина, морепродукти – справжнє розмаїття смаків.

Моя улюблена страва – це теплий салат з кіноа і креветками. Крупа обсмажується з соусом песто і овочами, після чого додаються креветки і виходить просто неймовірно смачна страва – справжнє відкриття нашого ресторану.

Наш шеф-кухар Ніка пройшла навчання в одній з кращих шкіл Франції – «Ferrandi Ecole de gastronomie de Paris» і представляє в нашому ресторані холодний цех – салати, закуски, десерти.

Окрім чудової кухні у нас найкращий вид в Одесі. Тільки ми знаходимося в особливому місці – на узвишші з прекрасним оглядом на мис і море.

Про власній пивоварні
У нас є своя коптильня і пивоварня, яка розташовується в ресторані поверхом нижче тераси. Ми варимо чотири сорти пива – світле, світле нефільтроване, пшеничне нефільтроване світле, напівтемне пиво.

Важливо відзначити, що наше пиво дуже високо оцінили екологи, а це значить, що ми досягли найвищих показників якості.

Все обладнання у нас німецьке. Солод, дріжджі – також з Німеччини. І пивовари наші з досвідом роботи в цій країні.

Про власному кондитерському цеху
Хотілося б відзначити холодний чізкейк з двох видів шоколаду. Тільки уявіть корж з мигдалю, а на ньому – маскарпоне з двома видами чорного і білого шоколаду. Це неймовірно смачно.

Також раджу спробувати лимонний тарт на коржі з пісочного тіста.

Про ресторан
У нашому ресторані дуже затишна атмосфера і смачна якісна їжа – в цьому наше найважливіше перевагу.

Також у нас є свій дитячий майданчик зі своїм аніматором. Вона відкрита не тільки для відвідувачів ресторану, але і для всіх бажаючих.

Про Manezh
З упевненістю можу сказати, що наші гості звертають увагу на терасу, завдяки компанії Manezh. Я, зізнаюся, не раз ділився вашими контактами.

У нашому ресторані встановлені пергольние системи Mediterranea, бічні прорізи яких закриваються системами Refleksol. Як результат – багато простору, який абсолютно не порушується при опущених системах. Вони виготовлені зі спеціального прозорого матеріалу Crystal!

Дуже приємно, що з одного пульта регулюється весь зал. Мені подобається, що все зручно, функціонально і красиво.

Також хочу сказати слова подяки на адресу дизайн-студії “Бельетаж”, архітектори якої впроваджували рішення компанії Manezh.

Використовуючи можливості перголи, Юрій Бєліков і Юрій Майхопар успішно інтегрували в Sea Grill прагнення бути ближче до природи і бажання насолодитися затишком приміщення.

Також вам може сподобатися